DELTEBRE

Èxit de participació en el cinquè Triatló de Deltebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | DELTEBRE

10/04/2018

Tot i les adversitats meteorològiques, aquest cap de setmana es va disputar la cinquena edició del triatló de Deltebre dins del Tricircuit.com, un circuit de triatló que es realitza en 8 localitats diferents. El tret de sortida d'aquest circuit el va donar Deltebre. Un esdeveniment esportiu que va comptar amb més de 1000 atletes d'arreu de Catalunya i de l'estat espanyol.

Com és habitual en aquest esport, la cita va oferir una prova de natació, una de ciclisme i una d'atletisme, en quatre disciplines diferents: sprint, olímpic, short i half, depenent del nivell dels diferents participants.

A l'sprint, s'han de nadar 750m, córrer 5km i rodar amb bicicleta 20km, a la categoria més especial s'hauran de nadar 1.9km, córrer 20km i, finalment, 84km de bicicleta. La prova d'olímpic individual masculina se la va endur Pep de la Mora Costas (CN VIC ETB), amb un temps de 01:51:55. Pel que fa a la prova femenina la guanyadora va ser Núria Florencia Cabre (Serres del Mestral) amb 02:06:51.

L'edició de Deltebre és una de les més esperades pels atletes, ja que el desnivell del terreny és pràcticament nul i es poden arribar a aconseguir marques rècord. Al mateix temps, tots els participants poden gaudir d'un entorn natural únic, així com moments especials quan, per exemple, els participants surten nadant del riu Ebre sota del pont Lo Passador.

Les següents proves es desenvoluparan a Calella, Amposta, El Pont de Suert, Tossa de Mar, Sant Pol de Mar i Vilanova i la Geltrú i Sant Vicenç de Montalt. Cada una de les competicions es realitzarà sota la supervisió de la Federació Catalana de Triatló.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>