L'ALDEA

Èxit de la VI Gala Taurina de les Terres de l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | L'ALDEA

03/12/2017

L’Aldea va acollir dissabte a la nit la VI Gala Taurina de les Terres de l’Ebre. Una vetllada molt esperada on es va fer l’entrega de premis a diferents comissions, penyes, socis i aficionats del món del bou. En total més de 350 persones es van reunir per la defensa dels bous. Des de l’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre van demanar a alcaldes i consells comarcals el seu compromís en la festa.

El passat mes de maig taurins i ajuntaments ebrencs van signar un acord d’unitat i convivència per la festa dels bous. Els taurins també han destacat la feina conjunta que s’ha de fer amb els ramaders del territori per defensar la festa.

Durant la vetllada es van donar molts premis i fins i tot se’n va crear un de nou, el premi Rogelio Martí, en honor al ramader ebrenc que va morir recentment. El guanyador d’aquest guardó, que premia la constància i la regularitat, ha estat la ramaderia Fernando Mansilla.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>