AMETLLA DE MAR

Èxit de la Diada de l’Arrossejat i la Gamba Blanca de l’Ametlla de Mar


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | AMETLLA DE MAR

15/10/2017

Fogons, música de xaranga i un bon ambient. Aquests han sigut els ingredients principals de la Diada de l’Arrossejat de la Cala, que ha arribat a la seva 33a edició. Enguany la jornada ha incorporat la gamba blanca a l’oferta gastronòmica. Així ho ha explicat Pere Garcia, armador de la Confraria Nova de Pescadors de l’Ametlla de Mar.

Aquesta jornada permet que veïns i veïnes de l’Ametlla de Mar participin d’una proposta de promoció turística. A través del concurs d’arrossejats, una trentena de participants han mostrat la seva faceta més culinària. Teresa Nolla ha participat ja en moltes edicions.

Per la seva part, l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, ha destacat que aquest tipus d’activitats permeten preservar els orígens del municipi.

La Diada de l’Arrossejat i la Gamba Blanca va acompanyada de les Jornades Gastronòmiques d’aquest plat i del Peix de Llotja, amb la participació de bars i restaurants.Damià Llaó, gerent de l’àrea de Turisme de l’Ametlla de Mar, destaca la bona acceptació d’aquestes jornades.

Cap de setmana intens a l’Ametlla de Mar. I és que aquest diumenge també es va celebrar al Circuit de Calafat el Campionat del Mediterrani de Velocitat, de clàssiques i la Copa Catalana de Promovelocitat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>