TORTOSA

Estudiants de fisioteràpia d’EUSES faran tractaments a gent gran amb pocs recursos


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailCinta Bonet | TORTOSA

13/02/2017

Les persones grans amb dificultats econòmiques podran rebre tractaments de fisioteràpia gratuïts gràcies a l’acord subscrit entre l’Ajuntament de Tortosa i l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES), on s’imparteix el Grau de Fisioteràpia. L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha explicat que els serveis municipals valoraran cada cas i derivaran les persones que reuneixin els requisits necessaris per gaudir d’aquest servei gratuït.

La directora general d’EUSES, Montserrat Roche, ha explicat que aquesta iniciativa no només permet als alumnes poder fer pràctiques amb pacients reals sinó també oferir un servei a la societat tortosina.

Els dos tutors del Servei d’Actuació Clínica (SAC) que coordina les pràctiques ha explicat que enguany es donarà servei a 16 pacients però que la voluntat és incrementar aquest nombre en el proper curs. També han explicat que les primeres valoracions dels pacients han estat molt positives.

El servei està previst per a la gent gran però, ocasionalment, també per a les persones que en tenen cura i que també tinguin patologies associades que puguin requerir de tractaments de fisioteràpia. / Foto SÍLVIA ALARCÓN.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>