BARCELONA

Estrelles del Barça per presentar el MICFootball’18 del tortosí Juanjo Rovira


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | BARCELONA

13/03/2018

El torneig internacional de Futbol Base MIC – Mediterranean International Cup, que aquest any celebra la seua 18a edició, s'ha presentat aquest dilluns a Barcelona.

L'acte ha comptat amb la presència de Philippe Coutinho, jugador del Barça i guanyador del MICFootball en tres ocasions, i d'Alexia Putellas, futbolista del FC Barcelona femení.

El tortosí Juanjo Rovira, director del MICFootball, ha assegurat que el torneig "no para de créixer" i ha assegurat que organitzar-lo "és una gran responsabilitat". L'edició d'enguany arribarà als 372 equips, superant de llarg els 280 inscrits de l'any passat. Això suposa que es disputaran més de 900 partits i que més de 7.000 xics i xiques de 42 països hi participaran.

L'edició d'enguany se celebrarà del 27 de març a l'1 d'abril en diferents municipis de Girona.

El passat mes de gener, Tortosa va acollir una de les fases classificatòries d'aquesta Copa Internacional del Mediterrani on van participar 16 equips de futbol base aleví de les Terres de l'Ebre i del Camp de Tarragona. Nàstic i Reus Deportiu van aconseguir el passaport per a la fase final. L'equip de les Terres de l'Ebre que més prop ho va tenir va ser el CF Amposta que va acabar perdent contra el Nàstic de Tarragona per 5-2.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>