AMPOSTA

Esquerra d’Amposta presenta els pressupostos més socials de l’Ajuntament


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

22/12/2017

L’equip de govern d’Esquerra Amposta ha presentat aquest divendres els pressupostos municipals per al 2018. Uns pressupostos que ascendeixen a gairebé 20’6 milions d’euros, un 3’26% menys respecte el 2017. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha explicat que aquesta davallada es fruit de la reducció de prop d’1 milió d’euros per la reducció de la pressió fiscal, especialment l’IBI, i l’ajustament de la despesa. Tomàs també ha destacat que aquests són els pressupostos més socials de la història amb més subvencions a les entitat, l’increment de les ajudes per a serveis socials o la rebaixa d’impostos.

Quant a inversions s’han previst 556.400 euros per a actuacions de foment territorial del turisme, la instal·lació de videocàmeres de control al mercat municipal i al carrer Major, alarmes a les llars d’infants, material tècnic per a esport o l’adequació de l’antiga oficina de turisme. Ara bé, Tomàs ha explicat que s’ha previst destinar 5’8 milions d’euros a inversions que es finançaran en càrrec a préstec o amb el superàvit. L’actuació més destacada és la del nou pavelló poliesportiu, amb 2 milions d’euros.

Els pressupostos s’aprovaran en sessió plenària el proper 28 de desembre a les 13 hores.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>