SANT JORDI

Espectacle golfista mundial al Panoràmica de Sant Jordi


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | SANT JORDI

14/11/2017

Les instal·lacions del camp de golf Panoràmica de Sant Jordi van tornar a ser l'escenari d'una de les semifinals de l'European Tour on alguns dels millors jugadors del món van participar en les quatre jornades de competició que els poen ajudar a obtenir el passaport a la primera divisió del golf mundial.

El fort vent protagonista durant alguns moments del torneig va obligar a allargar la competició. Tot i això, els golfistes van poder gaudir d'un terreny de joc en magnífiques condicions.

Dels quatre golfistes espanyols participants a Sant Jordi, només Carlos Del Moral va aconseguir la qualificació amb -13 cops. Borja Virto quedava a un sol cop d'aconseguir la targeta. L'italià Andrea Pavan i el danés Jeff Winther van acabar dominant el torneig amb -16 mentre que el sud coreà Eunshin Park amb -14 va acabar tercer.

Els classificats a Panoràmica Golf Sant Jordi se sumen als de les altres seus de la semifinal celebrades a Deserts Springs (Almeria), el camp de golf del Saler a València i Las Colinas d'Alacant. El camp de Lumine a Tarragona és la seu final d'aquesta competició.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>