Esforç final insuficient de l'Amposta-Lagrama

Albert Pascual | AMPOSTA

27/02/2017

CH Amposta 31 - 32 Handbol Mislata
L'Amposta-Lagrama no s'esperava caure derrotat enfront de l'Handbol Mislata tot i les baixes de l'equip entrenat per Mateu Castellà.

Tot i que els primers 20 minuts van ser molt igualats, la resta del primer temps va ser per a no recordar amb les molèsties musculars d'Alba Simón i les errades en els tirs de Loreto Roldán. Males decisions en atac i errades en la defensa feien que el Mislata agafés avantatja al marcador, arribant al descans cinc amunt 15 a 20.

La segona meitat, i sempre amb el marcador en contra dels interessos de les ampostines, continuava amb la mateixa dinàmica de superioritat valenciana, sumant alguna decisió arbitral discutida fent que la remuntada fos quasi impossible. Cap al final, esforç de l'equip local que va recuperar una diferència de nou gols salvant l'orgull amb un 31 a 32 final.

Joana Rieres amb 11 gols i Alba Simón amb 10 van ser les màximes anotadores de l'Amposta.

El Club Handbol Amposta és seté amb 22 punts. Descartant les posicions de play-off, ara també se li complica aspirar al títol de millor equip català de la categoria.