TORTOSA

Escolars del Baix Ebre commemoren el Dia Internacional de la Dona


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Rut Turch | TORTOSA

06/03/2018

El projecte “De gran podré ser el que jo vulgui” ha estat el protagonista de l’acte central de commemoració del Dia Internacional de la Dona a les Terres de l’Ebre. Els alumnes de tercer i quart de primària de deu escoles del Baix Ebre han estat treballant durant el darrers mesos sobre com els estereotips de gènere afecten a diverses professions. Aquest projecte ha estat coordinat per l’Institut Català de les Dones.

Per escenificar el seu treball, en l’acte celebrat a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa, els alumnes han entrevistat a cinc persones que tenen oficis tradicionalment no associats al seu gènere. Els entrevistats han estat la futbolista Alba Vilàs, la mossa d’esquadra Judit Santiago, el llevador Àngel de Francisco Ocaña, el patinador artístic Marc López i la pallassa Pepa Plana.

A més, durant l’esdeveniment, deu nens i nenes, un de cada escola participant, han llegit el manifest institucional amb el lema “Veus que no veus”, per la visibilitat de les dones als mitjans de comunicació.

L’acte ha finalitzat amb un número de dansa dut a terme per l’Escola Dance&Fun de Tortosa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>