ALCANAR

Èrica Bel (CUP) proposa la gratuïtat de l’AP-7 i rebutja la vinyeta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | ALCANAR

14/12/2017

La número 3 de la CUP per Tarragona i les Terres de l’Ebre, la canareva Èrica Bel, ha defensat aquest dijous la gratuïtat total de l’autopista AP-7. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Bel ha estat molt clara a l’hora de proposar aquesta solució a l’actual col·lapse i l’alta sinistralitat de l’N-340, tot defensant l’alliberament dels peatges.

En concret, el programa de la CUP proposa no renovar cap concessió d’autopistes; expropiar els peatges a l’ombra, i crear una empresa pública per gestionar les autopistes. Quant a la possible aplicació d’una vinyeta per circular per les autopistes i autovies catalanes, Bel ha assenyalat que és una mesura que continua beneficiant les empreses concessionàries.

D’altra banda, la candidata cupaire ha expressat el seu neguit pels dubtes que manifesten Esquerra i el PDeCAT al voltant de la via unilateral per aconseguir la independència.

Finalment, Bel ha reiterat que la CUP està disposada a participar en un govern que siga per construir la nova República Catalana.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>