TORTOSA

Ensopegada del Cantaires: falta més rodatge

Albert Pascual | TORTOSA

05/09/2017

Un Cantaires encara a mig gas només va aguantar fins al descans al Valls en el primer partit de la temporada corresponent a la Lliga Catalana EBA.

Els tortosins van mantenir les opcions de triomf fins a la mitja part, però a la segona l'equip del Valls Nutrion va ser molt superior als rojos fins a aconseguir una clara majoria a l'electrònic de Ferreries de 60 a 93, un marcador al qual no estan acostumats els tortosins.

Tot i anar a remolc del Valls, el Cantaires va plantar cara durant els primers dos quarts. El primer acabant en 20 a 23 que va donar pas als millors minuts dels tortosins aconseguint l'únic avantatge de 26-25 en tot el partit. Al descans s'arribava amb set punts de diferència 36-43.

A la segona meitat, l'encert en tir exterior i el domini en rebot ofensiu del Valls sumat als errors d'un nou Cantaires van fer la resta. Claudio Prieto enumerava els errors en aquest primer partit.

Per la seua part, l'entrenador del CB Valls, Francesc Canals, parlava de resultat de pretemporada, però creu que el Cantaires anirà a molt més amb l'equip que ha estat formant.

McDonnell i Riverol van ser els màxims anotadors locals amb 12 punts en un partit amb les baixes de Sandy Diaz i el nou pívot Lafonzo Smith.

El pròxim cap de setmana continuarà el torneig a la pista del CB Tarragona al pavelló del Serrallo.