TORTOSA

Enric Roig creu que són el vot del seny a Tortosa com ho van ser el 28-A


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Joaquim Domingo | TORTOSA

19/05/2019

El PSC Tortosa va escollir el 18 de maig per celebrar l’acte central de campanya, data commemorativa dels 150 anys del Pacte Federal de Tortosa, que pretenia constituir una ordenació federal de l’Estat espanyol amb una aspiració social important. Enric Roig ha valorat que a través dels debats s’han vist clarament les posicions ideològiques de cadascun dels candidats. Roig assegura que la seva candidatura és el partit del seny i de la governança, i que aixeca ponts i genera diàleg. Tanmateix, reivindica la victòria del 28 d’abril i que cap possible pacte els deixi de banda davant de dues posicions completament diferenciades.

El Centre Cívic de Ferreries va ser el lloc escollit per a l’acte central de campanya, i va comptar amb la presència de la Delegada del Govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera. La dirigent va remarcar que les eleccions municipals del pròxim 26 de maig són molt importants, per no trencar amb l’oportunitat que té Catalunya per a la negociació i el diàleg amb el futur govern de Pedro Sánchez.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>