ALFARA DE CARLES

Enderroquen la casa que els veïns d’Alfara de Carles van 'salvar' fa una setmana


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailCinta Bonet | ALFARA DE CARLES

20/03/2017

La caseta de camp del matrimoni de 70 anys d’Alfara de Carles ja està a terra. Tot just una setmana després que els veïns d’Alfara de Carles aconseguissin aturar l’enderroc de la casa, les màquines retroexcavadores i un ampli desplegament dels Mossos d’Esquadra s’han personat a la finca a les 5:00 de la matinada per executar l’ordre d’enderroc. Els veïns mostraven la seva indignació i impotència per uns fets que consideren injustos.

El cas va començar fa més de 15 anys, quan el matrimoni va ampliar sense permís oficial una caseta preexistent al terme d’Alfara de Carles, un any abans que la zona fos protegida com a Parc Natural dels Ports. Així, es va celebrar un judici però finalment la infracció va prescriure. Ara bé, un error administratiu va fer que el cas tirés endavant, només amb la dona com a part afectada, fins que va arribar la sentència ferma d’enderroc. El fill del matrimoni afectat, Rubén Hernández, ha denunciat que les màquines s’han presentat sense avisar i ha recordat que una de les ordres d’enderroc havia prescrit. Per tot plegat, assegura que no es quedarà de braços creuats i que estudien portar el cas a instàncies europees.

L’alcalde d’Alfara de Carles, Josep Mas, ha lamentat que tot les gestions efectuades per evitar la demolició no hagin servit de res i ha preguntat a la Generalitat on està el dret a decidir.

La família havia iniciat una campanya virtual per evitar l’enderroc a través de la pàgina Change.org. Foto CEDIDA.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>