Empat d'infart al derbi del Montsià

A.P. | AMPOSTA

09/10/2017

Amposta 2 - 2 La Sénia

Empat en l'últim sospir de l'Amposta en el derbi comarcal que l'enfrontava al líder, la Sénia, qui a més a més, dominava el terreny de joc des del minut 15 per l'expulsió del porter local Guillem Pallisé.

La jugada clau del partit arribava al quart d'hora de partit. Una passada a l'esquena dels dos centrals obligava a Guillem a sortir de l'àrea, el col·legiat interpretava que el porter havia tocat la pilota amb les mans, motiu de roja directa. El juvenil Joan Marc va ser l'encarregat de defensar la porteria ampostina la resta de l'encontre.

Pol efectuaria el llançament de falta després de l'expulsió de Guillem, i feia pujar el primer gol per als visitants. A la represa, un bon plantejament del cos tècnic ampostí jugant amb tres centrals i abocats a l'atac feien perillar la porteria de Kevin, amb nombroses ocasions.

En una contra de l'equip groc, Callarisa faria el segon gol per l'equip senienc al minut 75. Amb el 0-2 tot feia pensar que el partit ja estava sentenciat però amb el resultat en contra i un jugador menys, l'Amposta apostaria per arriscar. La jugada li va sortir bé a Albert Bel.

Pau Valmaña, quan faltaven tres minuts pel final del partit i Paez a l'afegit han acabat igualant el marcador.

A l'últim minut del temps afegit una pilota al pal per al conjunt senienc i un xut de l'Amposta que desviava un jugador visitant hagueren pogut decantar el partit per qualsevol dels dos conjunts però al final l'empat a dos no es va moure del marcador.