Empat de l'Ascó per salvar la segona posició

Albert Pascual | ASCÓ

04/12/2017

Ascó 1 - 1 Santboià

Nova ensopegada de l'Ascó davant un Santboià que va fer un bon partit. Els riberencs, almenys, salven un punt.

A l'inici del partit l'Ascó va portar la batuta del joc, amb bones jugades i arribant amb claredat a l'àrea rival. No va tardar a arribar el premi, i al minut 8, en una gran jugada dels locals l'acaba rematant Cheikh, per posar el primer gol al marcador.

Era el guió desitjat davant un equip poc acostumat a rebre gols. Poc més tard ho va intentar Sergi Moreno de cap, però sense èxit.

El Santboià la buscava a la contra amb passades llargues, però l'Ascó, bé en defensa, evitava qualsevol arribada visitant.

La primera pilota entre els 3 pals dels visitants va arribar al 36 en un xut fluix de Collado, sense cap problema per Sergio López.

L'Ascó ho seguia intentant amb un Santboià tancat, que feia difícil generar ocasions de perill. Quan semblava que s'arribaria al descans amb 1-0 a favor dels verds, és Oriol Molins qui marca el gol de l'empat en una jugada molt discutida.

A la represa l'Ascó no va renunciar al seu joc i va anar a buscar el gol de la victòria que mai arribaria. També van tenir opcions els del Llobregat, que ho intentaven a la contra sense èxit.

Tot i que a les últimes jornades, l'Ascó ha perdut un partit i n'ha empatat tres, es manté en segona posició amb 33 punts.

El pròxim partit de l'Ascó serà al camp del Santfeliuenc d'aquí a dos setmanes.