MÓRA D'EBRE

Emoció i igualtat entre morencs i canareus


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | MÓRA D'EBRE

19/02/2018

Partit molt igualat entre l'Olímpic Móra d'Ebre i Club Deportiu Alcanar marcat per la intensitat i la força de l'equip local, que s'ha trobat al davant amb un conjunt canareu ben situat.

La primera part ha estat molt disputada amb oportunitats des del córner per a l'Alcanar, i bons contracops del Móra d'Ebre. De fet era el conjunt riberenc el que s'avançava al minut 7 amb un gol fet a partir d'un contracop que executava Jaume Soriano.

La resposta canareva arribava al 14 en una jugada de falta que refusava malament Domínguez i acabava als peus de Marc Ruíz. Aquest l'acompanyava al fons de la xarxa.

No es veurien més gols fins al segon temps. De nou era l'Olímpic l'equip que es posava per davant al marcador. Félix Chorto es trobava al segon pal una pilota que venia d'un córner i l'aprofitava per a fer el segon.

La veterania de l'Alcanar no es va plegar de braços i va anar a buscar el gol d'un empat que arribaria massa tard per al conjunt canareu, al minut 89 en una pentinada de Saül López que posava el definitiu empat a dos al marcador.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>