GARCIA

Els veïns de Garcia decideixen construir un nou Ajuntament


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailCinta Bonet | GARCIA

09/01/2018

Els veïns de Garcia han escollit construir un nou Ajuntament al bell mig del poble. Les dependències s’ubicarien en l’espai que ara ocupa Ca Borràs, un edifici propietat de l’Ajuntament de Garcia, situat entre la Ronda de l’Ebre i el carrer Centre, que es troba en molt mal estat i que ha de ser enderrocat. Les dependències municipals s’ubicarien al primer pis del nou edifici mentre que a la planta baixa es traslladaria el consultori mèdic i s’habilitarà una llar de jubilats.

Els veïns havien d’escollir entre aquesta actuació o la millora del carrer Gatera, una obra que ara per ara queda descartada. La voluntat de l’Ajuntament de Garcia es finançar tot el projecte amb les subvencions del Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2017-2020, les ajudes que reben com a municipi nuclear i recursos propis. La inversió total no arriba al milió d’euros. La previsió és finalitzar l’obra a finals del 2019 o principis del 2020.

Garcia ha remarcat que l’actuació permetrà crear una llar de jubilats, fins ara inexistent al poble, concentrar els serveis al centre del municipi, i convertir l’edifici actual de l’Ajuntament en un hotel d’entitats.

L’edifici també inclourà un caixer automàtic.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tots contra Catalunya

Anton Monner
HISTORIADOR I CRONISTA DE GANDESA

Polítics de foto. I els carrers?

Dayana Santiago
REGIDORA DE LA CUP DE DELTEBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>