TORTOSA

Els treballadors sanitaris es tornen a concentrar a Tortosa contra les repressions


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet / ACN | TORTOSA

27/09/2017

Els treballadors sanitaris del centres de l’Institut Català de la Salut (ICS) s’han tornat a concentrar aquest dimecres contra la repressió i per la democràcia. Convocats pel sindicat CATAC-CT/IAC, un grup de treballadors s’ha concentrat a les portes de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta per segon cop en menys d’una setmana. La delegada sindical, Cinta Sarroca, ha animat els companys a exercir el seu dret a vot de forma pacífica el proper 1 d’octubre.

D’altra banda, el conseller de Salut, Antoni Comín, ha assumit la presidència de tots els consorcis i entitats públiques del sector sanitari a pocs dies de l'1-O. Segons fonts del departament de Salut, la mesura es pren per garantir el dret de vot dels treballadors sanitaris aquell dia i no té a veure amb el fet que alguns centres d'assistència primària (CAP) siguin centres de votació el dia del referèndum. L’objectiu és que Comín sigui l'últim responsable dels permisos que es donin al personal sanitaris que aquell dia hagi de treballar per poder anar a votar. Comín ha assumit la presidència de 29 consorcis o entitats públiques, entre les quals també hi ha l'Institut Català de la Salut (ICS), el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) o el Banc de Sang i Teixits.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>