MÓRA D'EBRE

Els treballadors de l’Hospital de Móra d’Ebre convoquen una mobilització per reclamar inversions


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailSílvia Alarcón | MÓRA D'EBRE

24/04/2017

Els treballadors de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre han anunciat una mobilització el proper 13 de maig per reclamar inversions que garanteixin la qualitat assistencial del centre. José Manuel Domínguez, membre del comitè d’empresa de l’Hospital de Móra d’Ebre, ha fet una crida a la mobilització de la ciutadania i dels representants polítics per ‘sumar tots junts’.

Aquesta convocatòria arriba uns dies després de l’anunci sobre la nova gestió de l’hospital de Reus, assumida per la Generalitat. Fins ara, el centre compartia la gestió amb l’hospital de Móra d’Ebre, a càrrec de Gecohsa, l’empresa municipal que va desviar 4 milions d’euros de l’hospital ebrenc al de Sant Joan de Reus. En aquest sentit, Domínguez s’ha mostrat a ‘l’expectativa’ pel futur de la gestió de l’hospital de Móra.

L’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, ja ha anunciat l’assistència del consistori a la mobilització i ha defensat el nou model de l’hospital de Reus. La concessió del grup Gecohsa a l’hospital de Móra d’Ebre finalitza el primer semestre del 2018.

La mobilització del proper 13 de maig s’iniciarà al Pont d’Arcades de Móra d’Ebre i es preveu que arribi fins a l’hospital.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>