TORTOSA

Els russos del Lokosphinx dominen la Cursa Decathlon de Tortosa

Albert Pascual | TORTOSA

28/02/2017

Tortosa va acollir aquest diumenge la cinquena Cursa Decathlon 'Memorial Pedro Franco', tot un èxit en una prova ciclista social que d'un any a un altre ha doblat el nombre d'inscrits fins a uns 170 corredors i on també han participat els membres de l'equip rus Lokosphinx que de nou està entrenant a les Terres de l'Ebre.

En total han estat 67 kilòmetres amb sortida des del Decathlon de Tortosa en direcció a Jesús i Pinell de Brai, i tornant per Benifallet baixant per la carretera de Bítem fins al Coll de l'Alba amb arribada en alt.

Els russos del Lokosphinx van dominar la prova en tot moment. En primera posició van entrar Alexander Evutshenko i Dimitrii Strakhov en fer el recorregut en 01:35:19. Tercer va ser Alexander Vodovin a 30 segons. En quarta posició un altre corredor de la categoria elit, Benjamí Prades. El canareu del Team Ukyo va acabar en 01:36:04.

La Penya Ciclista Baix Ebre prepara ja la següent prova en modalitat pista que serà al velòdrom de Tortosa el pròxim 4 de març.