TORTOSA

Els jubilats es mobilitzen a Tortosa per reclamar unes pensions dignes


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

05/03/2018

Una cinquantena de pensionistes de les Terres de l'Ebre s'han concentrat aquest matí davant les portes de l'Ajuntament de Tortosa per reclamar un augment de les pensions i cridar a la participació el pròxim 17 de març en la gran manifestació que els jubilats de tota Espanya volen celebrar a Madrid, i que a Tortosa, com en altres ciutats, organitzaran de forma simultània. Una manifestació en paraules del portaveu de Pensions Dignes a les Terres de l'Ebre, Lisardo Garcia, vol que siga transversal i no només de gent gran.

Lisardo defensa que el problema de les pensions no afecta només als jubilats, i són els actuals cotitzants a la seguretat social els que han de reivindicar uns diners que després de tot, són seus i no dels polítics.

Amb l'objectiu de mantenir el poder adquisitiu i reclamar unes pensions dignes, els pensionistes, també de les Terres de l'Ebre, es tornaran a concentrar el pròxim dilluns en la prèvia a la gran manifestació, esperen, del 17 de març.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>