TORTOSA

Els comerciants esperen augmentar les vendes entre un 4 i un 5 per cent, durant les rebaixes


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

08/01/2018

Els comerciants esperen augmentar les vendes entre un 4% i un 5% aquest gener per les rebaixes. Segons el president de la patronal Retailcat, Joan Carles Calbet, la previsió és “bastant bona” després d'un octubre “fluix i negatiu” però d'un novembre on el comerç es va “refer”, principalment per l'arribada del fred i la campanya del “Black Friday”. D'altra banda, enguany s'ha tornat a repetir l'inici de rebaixes dispar ja que alguns comerços van avançar els descomptes al 2 de gener. Des de la Junta de l’Agrupació Centre Comercial de Tortosa, Rafel Saragossa, també ha afirmat que les perspectives són bones.

Quant a la campanya de Nadal, Saragossa afirma que aquesta ha estat irregular però s’han complert les perspectives previstes. Quant a la pista de gel, i a l’espera de conèixer les xifres definitives, Saragossa ha afirmat que un any més s’ha demostrat un atractiu per la campanya de Nadal i una “estratègia d’èxit” per a la ciutat.

Com acostuma a passar, els principals sectors beneficiaris d'aquesta època de descomptes seran els del tèxtil i moda. Saragossa també s’ha mostrat convençut que la campanya de Nadal continua sent la reina.

Aquest dilluns, al centre de Tortosa es podien veure descomptes de més del 50%.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>