TORTOSA

Els alumnes de primària de Tortosa aprenen a actuar davant una aturada cardiorespiratòria


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailCinta Bonet | TORTOSA

16/10/2017

Amb motiu del Dia Europeu de Conscienciació de l’Aturada Cardiorespiratòria, els departaments d’Ensenyament, Salut, Empresa i Coneixement i Esports de les Terres de l’Ebre han realitzat activitats a diversos municipis ebrencs. Una d’aquestes ha estat el taller formatiu sobre reanimació cardiopulmonar adreçat a alumnat de tercer i quart de primària. La representant territorial de l’Esport, Cinta Espuny, ha recordat que des de l’any 2006 es treballa perquè les Terres de l’Ebre estiguin cada cop més cardioprotegides i els seus joves sàpiguen respondre.

La directora territorial d’Infermeria, Mar Lleixà, ha assenyalat la importància de perdre la temor a l’hora d’aplicar la reanimació cardiopulmonar, una tècnica que qualsevol persona pot aprendre i permet socórrer a les persones abans que arribi el servei d’emergències mèdiques.

Per la seva part, des d’Ensenyament s’ha destacat que l’activitat s’ha realitzat a cada comarca de l’Ebre i també la interrelació entre l’alumnat.

El primer tinent d’alcalde de Tortosa, Josep Felip Monclús, ha destacat la importància que el jovent rebi aquest tipus de formació.

Aquest tarda també s’ha realitzat a la seu de la Generalitat a les Terres de l’Ebre un taula informativa sobre la prevenció i atenció de l’aturada cardíaca, on s’ha exposat i debatut sobre la mort sobtada i el seu abordatge.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>