MÓRA LA NOVA

Els alcaldes de l’R15 demanaran suport a la Generalitat per uns ‘combois dignes’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailSílvia Alarcón | MÓRA LA NOVA

11/07/2017

Continua la lluita dels alcaldes de l’R15 per la millora de la línia ferroviària. L’alcalde de Móra la Nova, Francesc Xavier Moliné, ha explicat que Adif i el govern espanyol els han assegurat que "no hi ha cap pla per desmantellar la línia", però si han reconegut una "baixa inversió" en el manteniment de l’R15.

En aquesta línia, els alcaldes del front institucional han sol·licitat una reunió amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, per tal que els doni suport en la demanda d’uns millors combois per l’R15.

A banda, Moliné ha reivindicat unes bones comunicacions per tal d’evitar la despoblació a l’Ebre. Segons ha explicat Moliné, "el territori té un problema pel que fa a les comunicacions, que se suma a un nivell del PIB més baix i la baixa demografia a les Terres de l’Ebre".

Després de l’estiu, els alcaldes de l’R15 sol·licitaran una nova reunió amb el subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Jordi Sierra, per entregar les diferents mocions aprovades pels ajuntaments on es reclamen millors horaris, el manteniment de les estacions i més inversions.

El front institucional es va iniciar el mes d’abril amb la participació d’alcaldes de setze municipis de la línia ferroviària R15, entre les Borges del Camp i Casp, per donar suport a les demandes de millora per a la línia de trens nord de les Terres de l’Ebre, el sud del Camp de Tarragona i el Baix Aragó, que fa temps que reivindica la Plataforma Trens Dignes. Foto ARXIU.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>