TORTOSA

Els Ports es promocionaran com a destí de turisme de natura familiar a les xarxes socials


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

29/01/2018

L’Agència Catalana de Turisme ha presentat la campanya promocional per donar a conèixer els 8 municipis i els 47 establiments de l’entorn del Parc Natural dels Ports que compten, des del passat mes de setembre, amb la certificació de Destinació de Natura i Muntanya en Família. L'empresa Films Nòmades ha creat dos vídeos i tres càpsules audiovisuals que començaran a circular per les xarxes socials després de Setmana Santa, un data escollida per incentivar la desestacionalització del turisme a la zona. El seu productor, Santi Valldepérez, ha assenyalat que Facebook i Instagram són els canals més adequats per arribar al públic objectiu: famílies i públic sènior d’Espanya i França.

La directora dels serveis territorials d’Empresa i Coneixement, Mercè Miralles, ha destacat que est tracta d’una acció de promoció des del territori i per al territori.

El regidor de Turisme de Tortosa, Josep Monclús, ha posat en valor la riquesa patrimonial, cultural i paisatgística de l’entorn dels Ports.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>