ALCANAR

Els Mossos van refusar els Tedax de la Guàrdia Civil a Alcanar perquè ja tenien “tots els efectius preparats”


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet / ACN | ALCANAR

25/08/2017

L'inspector portaveu dels Mossos d'Esquadra, Albert Oliva, ha assegurat aquest divendres que la policia catalana va refusar l'oferta de col·laboració dels Tedax de la Guàrdia Civil arran de la primera explosió d'Alcanar perquè ja estaven “tots els efectius preparats” dels Tedax dels Mossos i a punt per entrar a la casa quan els Bombers de la Generalitat ho permetessin per motius de seguretat.

En declaracions a RAC1, Oliva ha dit que “no va ser un “no” taxatiu, “no us volem”, “no fa falta”, sinó “estem aquí, anem a actuar”. Segons Oliva, si l'explosió hagués estat uns quilòmetres més al sud, a Castelló, els Mossos també haguessin ofert la seva col·laboració a la Guàrdia Civil i segurament aquesta l'hagués rebutjat.

Oliva ha dit que “s’ha de respectar el treball de cada cos policial”, que van tenir ferits a l’explosió d’Alcanar i si l’altre cos policial considera que ha de fer-hi alguna observació, no serem els Mossos d’Esquadra qui els digui que no. Ara bé, Oliva hA dit que estan molt tranquils amb l’actuació d’Alcanar i que pensen que és la que s’havia de fer.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>