TORTOSA

Els Mossos tornen a donar suport als malalts d’Alzheimer amb el calendari solidari


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailCinta Bonet | TORTOSA

14/12/2017

Un any més i per cinquè any consecutiu els Mossos d’Esquadra dedica el calendari solidari de l’any 2018 a les persones amb Alzheimer i els seus cuidadors. El calendari s’ha realitzat en col·laboració amb la Federació d’Associacions de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Catalunya (FAPAC) que rebrà els beneficis recaptats de la seva venda. El sotsinspector cap de l’ABP Baix Ebre, Enric Carrasco, ha explicat que en aquesta ocasió el fil conductor són les festes i tradicions d’arreu de Catalunya.

Per la seva part, el director dels serveis territorials d’Interior, Joan Juan, ha volgut destacar la vessant més social dels Mossos d’Esquadra.

La presidenta de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer a les Terres de l’Ebre, Anna Algueró, ha explicat que el retard en el pagament de les subvencions està posant en una situació força delicada a les associacions.

El calendari es pot comprar per 5 euros a les associacions de familiars de malalts d’alzheimer, als estancs i a les comissaries dels Mossos d’Esquadra.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>