AMPOSTA

Els Mossos d’Esquadra detenen dues persones per sis robatoris amb força al Montsià


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

29/01/2018

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Amposta van detenir, un home i una dona, tots dos de 43 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de la localitat, com a presumptes autors de sis robatoris amb força. Durant la matinada del passat 24 de gener una patrulla dels Mossos d’Esquadra, que estava fent tasques de seguretat ciutadana pel municipi, va aturar un vehicle que circulava per la localitat. A l’interior del turisme els agents van localitzar nombroses eines de camp que havien estat sostretes d’una caseta de camp ubicada a les rodalies d’Amposta.

Als voltants del migdia del mateix dia 24, les mateixes dues persones van ser localitzades sortint d’una deixalleria on havien anat a vendre objectes diversos. Els agents van comprovar que el material que havien venut a la deixalleria es corresponia amb objectes sostrets en altres robatoris ocorreguts a Amposta, concretament en dues granges i en un camió.

Les indagacions portades a terme pels investigadors també van permetre relacionar als detinguts amb altres dos robatoris amb força ocorreguts en una benzinera i un centre esportiu de la mateixa localitat.

L’home i la dona van quedar detinguts com a presumptes autors de sis robatoris amb força ocorreguts entre el 19 i 23 de gener al terme municipal d’Amposta. Els detinguts van passar el dia 25 de gener a disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia d’Amposta, essent decretada la seva llibertat amb càrrecs.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>