TORTOSA

Els Drets Humans, protagonistes de l’11è Premi Federico Mayor Zaragoza


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

15/03/2018

Centenars de joves de tot Catalunya s'han reunit dijous al matí a l'auditori Felip Pedrell de Tortosa per protagonitzar l'entrega de l'11è Premi Federico Mayor Zaragoza per a joves compromesos. Després de 10 anys, aquest cop els premis han canviat el seu plantejament reconeixent els treballs d'aprenentatge i de conscienciació sobretot el que té a veure amb els Drets Humans. Així les coses, al llarg del matí s'han projectat els 36 clipmetratges.

La segona part de l'acte ha estat un debat-col·loqui dels joves amb l'exdirector general de la Unesco. No cada dia es pot tenir un debat amb una persona que ha tingut responsabilitat en l'àmbit internacional. Mayor Zaragoza els ha parlat, especialment, sobre la pau.

Així, el 70 aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans ha sigut un dels temes protagonistes durant les més de dues hores d'acte. Mayor Zaragoza ha defensat la necessitat de donar a conéixer les cartes que reclamen la igualtat i dignitat de tots els éssers humans.

L'entrega dels premis amb una dotació de 5,000 euros que fa personalment Federico Mayor Zaragoza, ha acabat amb l'actuació de la cantant Sílvia Ampolla.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>