TORTOSA

El xef Vicent Guimerà se suma a la campanya “Tinc sang de sibarita” a l’HTVC


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

14/12/2017

L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta ha celebrat aquest dijous la quarta campanya “Tinc sang de sibarita”, oferint una degustació a càrrec de xef Vicent Guimerà, del restaurant l’Antic Molí d’Ulldecona, a totes aquelles persones que han donat sang. La iniciativa ‘Tinc sang de sibarita’ destaca el valor de l’altruisme de la donació de sang a Catalunya, així com la col·laboració desinteressada dels cuiners implicats. Per a l’ocasió Guimerà, que compta amb una estrella Michelin, ha elaborat tastos salats i també un dolç.

La directora del Banc de Sang i Teixits de Tarragona i les Terres de l’Ebre, Virginia Callao, ha explicat que en aquesta època de l’any les reserves estan una mica baixes i que campanyes com la de “Tinc de Sibarita” atreuen més donants.

Per la seva part, el director de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, Victorian Peralta, ha destacat que la necessitat de sang es continua. L’objectiu és assolir el centenar de donacions.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>