SALOU

El turisme espanyol baixa el pont del 12 d’Octubre a la Costa Daurada


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. / TAC12 | SALOU

13/10/2017

Turistes francesos, britànics o irlandesos majoritàriament omplen aquest pont els hotels de la Costa Daurada. Les reserves podrien superar el 70% d’ocupació fins diumenge, fins el 75% a Salou i la Pineda; però amb una alerta del sector turístic. El clima de conflicte polític a Catalunya ha reduït les reserves d’última hora dels turistes de la conca de l’Ebre, que són molt habituals a la Costa Daurada.

Però des de l’Associació Hotelera avisen que mentre duri la crisi institucional entre Catalunya i Espanya es pot produir a la Costa Daurada l’efecte similar al que ja han viscut països amb conflictes geopolítics com Turquia, Egipte o Tunísia. Unes situacions de les quals, fins ara, Catalunya s’havia beneficiat.

Malgrat tot, durant el mes de setembre les pernoctacions a Salou, Cambrils i la Pineda han augmentat un 5%. Aquest octubre es mantenen oberts el 70% dels hotels. El sector assegura que malgrat la situació política seguiran treballant per la promoció turística del territori, en especial a la resta d’Espanya.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>