TORTOSA

El sector agroalimentari i turístic, eixos centrals de la XVI Jornada Gresol


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | TORTOSA

16/10/2017

Tortosa serà l’escenari el proper 25 d’octubre de la XVI Jornada Gresol, sota el títol ‘Nou cicle econòmic: nous reptes’. Es tracta d’un punt de trobada entre empresaris i personalitats rellevants de l’àmbit polític, econòmic, social i cultural.

El director gerent de la Fundació Gresol, Robert Moragues, ha explicat durant la presentació de la jornada que el sector agroalimentari i turístic seran els eixos centrals. Juan Antonio Duro, director de la Càtedra d’Economia Local i Regional de la URV i Matilde Asian, secretària d’Estat de Turisme, seran els ponents d’aquesta taula.

La situació de les comunicacions i infraestructures al territori també serà un dels temes que abordarà la jornada.

Per la seva part, el regidor de Promoció Econòmica de Tortosa, Emili Lehmann, ha remarcat la qualitat de la programació.

Jordi Gual, president de Caixabank, Josep Piqué, ex ministre de Ciència i Tecnologia i Afers Exteriors o Enric Juliana, director adjunt de La Vanguardia, seran alguns dels ponents que participaran a la jornada.

Les inscripcions es poden realitzar al web www.gresol.org.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>