TORTOSA

El riu Ebre unirà l’arròs i el vi en una nova edició de la Via Blava


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailCinta Bonet | TORTOSA

04/07/2017

El Club Nàutic Riumar de Deltebre organitza pel proper dissabte 22 de juliol la tercera edició de la Via Blava “De l'arròs al vi"”, en la qual els participants podran gaudir d'una jornada lúdica i esportiva remuntant el riu Ebre en petites embarcacions. La programació d'aquesta jornada inclou la sortida des del port esportiu de Riumar amb navegació fluvial fins a Tortosa. Un cop desembarcats, es farà una visita guiada a la Festa del Renaixement, per a continuar fins al Pinell de Brai per a realitzar una visita guiada a la Catedral del Vi. Finalment, es dinarà al restaurant Villa Retiro, a Xerta. El regidor de Turisme de l'Ajuntament de Tortosa, Josep Monclús, ha explicat que la iniciativa s’emmarca en la voluntat del govern municipal de potenciar les activitats al riu.

El director de l’Idece, Joan Martin Masdéu, ha explicat que malgrat la situació del cabal de l’Ebre és “preocupant”, amb registres de 85 metres cúbics per segon aquest dimarts al seu pas per Tortosa, l’empresa que fa el manteniment del canal guiarà les embarcacions perquè puguin navegar sense problemes.

La navegació fluvial riu amunt durarà entre dos hores i dos hores i mitja, i per a totes aquelles persones que no disposen d'embarcació pròpia, s'habilitarà un procediment de reubicació en altres embarcacions que disposen de places lliures.

Per a més informació al respecte d'aquesta activitat, i per a realitzar les reserves, es pot trucar als telèfons del Club Nàutic Riumar (977 470 618 / 619 196 707).

La tercera edició de la Via Blava té com a col·laboradors l'Ajuntament de Tortosa, l'Ajuntament de Deltebre, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, el Club de Rem Tortosa, l'IDECE, l'Hotel Restaurant Villa Retiro de Xerta, i de la companyia d'assegurances Metromar.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>