TORTOSA

El risc d'incendi a l'Ebre continua sent molt alt després de l’estiu


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

05/10/2017

A les Terres de l'Ebre la campanya forestal estival s'ha tancat amb satisfacció però amb una crida a mantenir la prudència ja que el risc d'incendi continua sent molt alt fins que no arribin els primers episodis de pluja abundant al territori. En concret, al conjunt de les Terres de l’Ebre s’han produït 35 incendis que han cremat 121 hectàrees, 109 de les quals concentrades en l'incendi de Tivenys, que va ser el segon més important al país aquest estiu. El Cap dels Agents Rurals a les Terres de l’Ebre, Miquel Àngel Garcia, ha destacat que malgrat la quantitat d’incendis el nombre d'hectàrees cremades ha estat molt baix durant l'estiu i s'han concentrat sobretot a la comarca del Baix Ebre.

L'actuació d'una incendiària a l'Ametlla de Mar, ja detinguda, i altres incendis petits que encara s'estan investigant, han estat la causa que el nombre de focs de l'estiu ebrenc sigui el més alt dels darrers 10 anys.

Del total de 35 incendis, destaca que 8 han estat causats per llamps, 9 han estat intencionats i 9 més s’estan investigant. La resta corresponen a accidents amb línies elèctriques, motor i màquines, negligències d e fumadors o la causa és desconeguda.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>