AMPOSTA

El reformat edifici del Sindicat conservarà la façana i inclourà un Fab-Lab


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

01/02/2018

La Junta de Govern Local d’Amposta ja ha aprovat el projecte de rehabilitació, reforma i ampliació de l’edifici del Sindicat. La proposta de l’arquitecte Jaume Segarra pretén recuperar els tres fonamentals d’aquest edifici, principalment la façana. Actualment l’edifici consta de planta baixa i primera, però amb la reforma es farà una segona planta dintre de la volumetria existent. Un espai que es desenvoluparà entre els cavalls de fusta que també es recuperen. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha explicat que tant la primera planta com la segona es destinaran a l’àrea de Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament, que es traslladarà totalment a aquest edifici.

Segarra ha explicat la planta baixa serà diàfana i es convertirà en un espai de transferència de coneixement, un Fab-Lab obert al carrer. Tomàs ha recordat que la recuperació de l’edifici era un compromís de l’equip de govern d’Esquerra Amposta que permet recuperar el patrimoni per la ciutat.

Ara l’Ajuntament treballarà en la licitació del projecte per tal de poder-lo executar el més aviat possible. Es calcula que el cost de les obres girarà entre el 1 milió i 1’3 milions d’euros. Es compta amb un subvenció dels fons Feder 340.000 euros i el període d’execució de les obres és de 14 mesos.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>