TORTOSA

El rector de la URV fixa com prioritari desbloquejar els comptes a la cessió d'espais per l’1-O


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

22/09/2017

El rector de la URV, Josep Anton Ferré, anteposa el desbloqueig dels comptes de la universitat a la cessió d'espais per al referèndum a Tarragona, tenint en compte que l'Ajuntament de la ciutat és un dels que no hi col·labora. Ferré ha assegurat que es faran les declaracions de responsabilitat que calguin per poder comptar amb els diners de la nòmina dels treballadors la setmana que ve. El rector de la URV ha assegurat que la cessió d'espais per a la celebració d'altres eleccions sempre ha estat un fenomen secundari i complementari però que en cap cas és la prioritat actual de la universitat.

Ferré ha fet aquestes declaracions abans de participar en l’acte de cloenda de la celebració del 25è aniversari de la URV i la inauguració del curs 2017-2018 al Campus Terres de l’Ebre. Ferré ha afirmat que el Campus de l’Ebre és la consolidació d’un model territorial. El rector també ha posat èmfasi en què els ciutadans aprofiten l’oportunitat per convertir-se en “ciutadans del món”.

L’encarregat de pronunciar la lliçó inaugural ha estat el professor ampostí Robert Rallo, actualment director de divisió associat de Ciències de Dades, Informàtica Avançada, Matemàtiques i Divisió de Dades del Laboratori Nacional del Pacífic Nord-Oest de Richland, a Washington.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>