AMPOSTA

El programa Origins de Kellogg’s incrementa el rendiment dels arrossars


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailSílvia Alarcón | AMPOSTA

20/03/2017

El programa Origins que Kellogg’s aplica als arrossars del delta de l’Ebre ha tornat a aprovar amb nota. Per quart any consecutiu el rendiment mitjà de les parcel·les on es treballa ha tornat a créixer, en concret un 5%.

Els arrossaires que participen a Origins cedeixen una de les seves parcel·les, conegudes com ‘vitrines’ on executen les bones pràctiques agronòmiques que els recomana l’IRTA. L’objectiu, optimitzar els recursos, millorar la rendibilitat del cultiu i disminuir l’impacte ambiental. Ho explica Mar Català, investigadora de l’IRTA.

Origins treballa directament amb els pagesos a través d’un programa de formació on se’ls ensenya a a millorar l’anàlisi de sòl, la sembra o el control de males herbes, plagues i malalties. En el projecte d’aquest 2017 s’ha incentivat la participació de les dones i s’ha creat un grup d’experts agricultors amb els que ja han estat format i participat en edicions anteriors.

De moment, el programa Origins s’aplica aproximadament en el 20% de la superfície total del Delta.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>