MADRID

El pressupost de l'Estat preveu més de 9 milions per desviar els camions per l'AP-7


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | MADRID

04/04/2018

Les infraestructures estan molt presents en els Pressuposts Generals de l'Estat, presentats aquest dimarts a Madrid. Una de les dotacions més importants, que suma 9,1 milions d'euros, és la destinada a compensar la concessionària Abertis per l'anunciada posada en marxa del desviament del trànsit pesat de l'N-340 a l'AP-7 entre Peníscola i l'Hospitalet de l'Infant, a més d'entre Altafulla i Vilafranca del Penedès. A més. els residents que hi circulen amb vehicles lleugers entre Vinaròs i Vilafranca, durant 24 hores com a màxim, quedaran exempts de pagar peatge.

Els pressupostos també afecten la xarxa ferroviària. Hi ha una partida de gairebé 35 milions d'euros al tram del Corredor Ferroviari del Mediterrani entre Tarragona i Vandellòs, encara pendent de finalitzar després de 20 anys d'obres, així com 72,6 milions d'euros per al tram entre Vandellòs i València. A banda, els pressupostos preveuen 12 milions d'euros en els capítols de "seguretat en la circulació" i "grans reparacions".

Un altre gran focus d'inversió serà la finalització del procés de descontaminació química de l'embassament de Flix, amb 28,6 milions d'euros. A la mateixa comarca, els pressupostos preveuen destinar, a través de l'empresa pública Enresa, una mica més de 3 milions d'euros al sistema d'emmagatzemament temporal de residus atòmics de la central nuclear d'Ascó.

A més, també apareixen als Pressupostos Generals de l'Estat partides de 300.000 euros per a la depuradora d'aigües residuals de Sant Jaume d'Enveja, o de 93.000 per construir la guarda costanera i aiguamolls de decantació al delta de l'Ebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>