AMPOSTA

El ple d’Amposta aprova una moció en defensa de l’escola catalana


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

31/10/2017

El ple de l’Ajuntament d’Amposta va aprovar aquest dilluns una moció en defensa de l’escola catalana i en favor de la immersió lingüística, presentada inicialment per ERC i el PSC i posteriorment transaccionada. La moció, aprovada per unanimitat, volia mostrar el rebuig a la política del govern del PP i a les acusacions d’adoctrinament.

En el ple també es va aprovar una modificació pressupostària de 420.000 euros que permetran tirar endavant diferents actuacions, entre les quals l’amortització de préstec de 119.000 euros i 110.000 euros per la modificació del projecte de cobriment de pistes que actualment està en execució. El PDeCAT hi va votar en contra. La seva portaveu, Isabel Ferré, va titllar “d’irresponsabilitat” aquesta nova modificació pressupostària per part del govern d’Esquerra Amposta.

El ple també va aprovar una moció de PxC per finançar el servei de teleassistència a la gent gran amb discapacitat i dependència i amb pocs recursos econòmics, i crear un registre d’aquestes persones que visquin soles.

El ple també va aprovar rebaixar l’impost de vehicles i el de plusvàlua.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>