SANT CARLES DE LA RÀPITA

El piano de Viarnès i la creació visual de Corral es fusionen en un espectacle únic per l’Eufònic


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | SANT CARLES DE LA RÀPITA

01/09/2017

La música del piano de Carles Viarnès i les creacions visuals de Alba Corral van generar una atmosfera de gran bellesa en l’espectacle inaugural de la sisena edició del festival Eufònic. Un acte que va omplir el nou auditori Sixto Mir de la Ràpita. Els dos artistes estan força vinculats al festival i aquest dijous van actuar junts reeditant una col·laboració poc habitual que va servir per reforçar i rellançar d’una manera més determinant les seues creacions. Minuts abans Viarnès explicava a Canal 21 Ebre que havia preparat per l’ocasió.

Per la seva part, Corral, que es considera pintora digital, detallava que en l’espectacle es podria veure com utilitzava diferents eines físiques, com ara un ipad.

Viarnès destacava com la fusió equilibrada dels dos llenguatges, el musical i el visual, magnifica allò que es vol transmetre.

Fins al proper diumenge 3 de setembre, una cinquantena d’artistes, més de la meitat dones, de diferents països oferiran 23 actuacions musicals en diferents espais. Unes actuacions que es combinaran amb instal·lacions creades expressament per a l’ocasió, tallers i també activitats lúdicofestives.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>