TORTOSA

El nunci del Papa beneeix la nova escultura de la Cinta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

13/09/2017

El nunci del Papa Francesc a Espanya, Renzo Fratini, va beneir el passat diumenge la nova escultura de la Mare de Déu de la Cinta. Una escultura que ha realitzat l’artista Marco Augusto Dueñas per encàrrec de la Reial Arxiconfraria de Nostra Senyora de la Cinta amb motiu dels 400 aniversari de la seva fundació i la celebració de l’Any Jubilar. La missa va comptar amb la presència del conseller de Presidència, Jordi Turull, l’arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella i també el bisbe de Tortosa, Enrique Benavent, acompanyats de les autoritats locals. Fratini va parlar de l’enfortiment del compromís cristià en aquest Any Jubilar.

Per la seva part, el Primer Majordom de l’Arxiconfraria de la Cinta, Francesc Viñes, va explicar que significava l’acte de benedicció.

L’escultura de tres metres d’alçada ha tingut un cost de 100.000 euros. Dueñas ha defensat que la imatge representi a una dona actual.

La previsió és que l’escultura es pugui instal·lar a la façana de la catedral un cop es netegi, com a mínim, l’espai que ocuparà.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>