AMPOSTA

El nou govern del consell del Montsià vol aprovar el pressupost al febrer


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

26/01/2018

La nova presidenta del Consell Comarcal del Montsià, Carme Navarro, confia en poder aprovar el pressupost del 2018 a mitjans de febrer. Així ho explicat aquest divendres, durant una entrevista a Canal 21 Ebre. Segons Navarro, el grup del PSC va començar a treballar en el pressupost de la corporació abans de la moció de censura, i ara el nou govern d’Esquerra i del PDeCAT confia en poder tancar-lo durant les properes setmanes.

A banda, Navarro ha valorat que, tot i el malestar que es va generar amb la moció de censura, els consellers i conselleres del PSC estan intentant treballar pel bé de la comarca i dels seus municipis. Però la republicana ha donat per fet que el portaveu socialista, l’expresident Francesc Miró, seguirà una dinàmica més contundent.

Amb tot, Navarro ha apuntat que compta amb la col·laboració dels socialistes en els temes d’interès per al conjunt de la comarca. La presidenta ha fixat objectius com la promoció econòmica i l’atenció a les persones.

Segons Navarro, durant els darrers mesos no han deixat de funcionar les polítiques de joventut, de formació, els ajuts o els programes per fomentar l’ocupació. La presidenta del Montsià també ha assenyalat que un dels objectius del nou govern és promoure el viver d’empreses de la Galera.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>