AMPOSTA

El moviment per la gratuïtat de l’AP-7 convidarà els partits a un debat abans del 21-D


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

01/12/2017

La plataforma AP-7 Gratuïta Ja! ha fet una crida als partits polítics del territori perquè, en aquesta campanya del 21-D, donin la cara i expliquen quines són les solucions que proposen a l’alta sinistralitat de l’N-340. Llorenç Navarro, ha dit a Canal 21 Ebre que als partits “els fa nosa” aquesta debat. Segons el portaveu veïnal, hi ha un cert consens polític sobre l’aplicació de la vinyeta, en lloc de defensar la gratuïtat total de l’autopista. De fet, Navarro ha avançat que convocaran un acte obert amb tots els partits. El debat, encara per confirmar, podria fer-se els dies 11 o 12 de desembre.

D’altra banda, el portaveu ha anunciat que la plataforma veïnal impulsarà la presentació d’una moció als ajuntaments del territori, en què es proposarà la construcció d’un tercer carril a l’actual N-340, per facilitar els avançaments i reduir la perillositat de la carretera.

Per la seua banda, el també portaveu Àngel Porres ha confirmat que el proper tall de carretera seran el 9 de desembre a l’Ametlla de Mar, a partir de les 15.30 hores. A la mateixa hora serà el tall del 16 de desembre a Amposta. De fet, a partir del gener els talls seran en dissabte a les 15.30 hores, per adaptar-se als horaris d’hivern.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>