SANT CARLES DE LA RÀPITA

El millor pàdel es reuneix a la Lliga Comarcal


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | SANT CARLES DE LA RÀPITA

19/09/2017

La segona edició de la Lliga Comarcal de Pàdel s'ha iniciat envoltada d'un ambient d'expectació entre els tretze clubs participants I 22 equips repartits en dos conferències, sud i nord de les Terres de l'Ebre i el Baix Maestrat. Una lliga que en paraules d'un dels seus responsables, Pau Pujol, concentra el bo i millor de clubs i jugadors amateurs de pàdel de les nostres comarques.

Així les coses, amb molta responsabilitat, ganes i compromís per part dels clubs implicats, aquest cap de setmana va iniciar-se la competició.

Al Centre Esportiu Johnny Montañés de la Ràpita jugaven l'equip local amb el JesusSports amb victòria clara dels jesusencs 0-8. Més ajustat va ser el quadre entre l'I Am Padel de l'Ampolla i el Centre d'Esports Amposta amb 2-6 a favor dels del Montsià. El primer partit entre el Tortosa i l'Ampolla Pàdel va haver d'ajornar-se. La classificació l'encapçala el JesúsSport amb vuit punts.

A la lliga sud, derbi local entre l'Indoor Vinaròs i el CT Vinaròs amb victòria dels locals per 6-2 que lideren la classificació. També s'enfrontaven el Bahia Mar d'Alcanar amb l'Indoor Benicarló en un emocionant encontre amb triomf cadufero per 3-5.

A la segona categoria nord lideren la classificació JesusSport i I Am Pàdel amb vuit punts. Pel que fa al sud l'Indoor Benicarló amb 8, el Tennis Vinaròs amb 5, i l'Indoor Vinaròs amb tres han estat els equips que han puntuat en aquesta primera jornada.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>