TORTOSA

El millor judo base d'Espanya torna a Ferreries


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

11/01/2018

El regidor d'Esports de Tortosa, Joaquim del Pino, i el vicepresident del Nucli de Tecnificació Priorat-Tortosa, Agustín García, han presentat la cinquena Copa Ciutat de Tortosa Junior i onzena Copa Internacional Ebrenca infantil, puntuables per a la Copa d'Espanya. Un certamen consolidat i que enguany recupera el pavelló de Ferreries com a seu després de diverses millores efectuades.

Les dos jornades de judo del cap de setmana, i el divendres a la tarda dedicat al pesatge dels competidors, suposarà l'arribada de quasi 600 esportistes de catorze comunitats autònomes i judokes de les federacions d'Andorra, França i Bulgària, així com entrenadors i familiars. Un impuls per al judo a les Terres de l'Ebre així com donar a conéixer els atractius del territori a la gent present.

No només serà la Copa d'Espanya en categoria infantil el dissabte i junior el diumenge. Aprofitant la instal·lació, també se celebrarà el Campionat Comarcal de Judo del Baix Ebre dels Jocs Esportius Escolars. En aquesta prova participaran xiquets i xiquetes de la comarca des de patufet fins cadet. Joves judokes que ajuden a promocionar aquest art marcial al territori.

Les dos jornades al Pavelló de Ferrerries començaran a les 9 del matí i també podran ser seguides internacionalment gràcies a la plataforma Youtube.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>