TORTOSA

El macrocontracte de neteja i residus de Tortosa, un pas més a prop


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

19/04/2018

L’adjudicació del nou contracte de neteja i recollida de residus a Tortosa fa un pas mes, i demà divendres, el ple en sessió extraordinària aprovarà les bases de licitació per a la gestió dels pròxims 10 anys.

Tot i que no s’ha donat una data concreta per a la posada de l’inici del nou servei, la intenció de l’Ajuntament és posar-ho en marxa com més aviat millor un cop resolt el concurs i aprovada l’adjudicació a la nova empresa. Això situa la data al voltant de les festes de la Cinta.

L’alcaldessa de Tortosa, Merixell Roigé, ha tornat a explicar els punts clau que demanen a les empreses per presentar-se al concurs com són un augment significatiu de recursos materials i humans per a encarregar-se de la neteja i la recollida d’escombraries a més del servei de deixalleria.

A banda de la creació de noves figures com l’educador ambiental que, tot i no quedar molt clar, des de l’Ajuntament es diu que serà una persona que ajudarà a fomentar la recollida selectiva.

Des de l’equip de govern confien que amb aquest nou contracte de neteja i gestió de recollida de residus es puga passar del 25% al 60% en la taxa de reciclatge al municipi de Tortosa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>