L'ALDEA

El grup Blackstone comprarà part de la urbanització Mirador del Ebro a l'Aldea


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | L'ALDEA

14/02/2018

L’alcalde de l’Aldea, Dani Andreu, ha confirmat aquest dimecres el principi d’acord per adquirir una part important de la urbanització Mirador del Ebro, que la constructora Martinsa-Fadesa va deixar per construir a la finca de la Palma. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Andreu ha explicat que dimarts va tenir lloc a Barcelona una reunió de la junta de compensació, en què es va conèixer l’interès del grup inversor Blackstone. Es tracta d’una companyia d’inversió amb seu a Nova York, i l’alcalde de l’Aldea confia que no es tracta d’una operació especulativa.

Segons Andreu, l’operació es podria tancar durant aquesta primavera, tenint en compte que hi ha un acord ferm de compra. La urbanització Mirador del Ebro forma part dels actius immobiliaris que l’antic Banco Popular, ara integrat dins del Banco Santander, va absorbir després de la fallida de Martinsa-Fadesa, l’any 2008, quan va esclatar la bombolla immobiliària i es van deixar per acabar els primers 170 habitatges edificats. El projecte havia nascut cinc anys abans, i preveia aixecar més de 1.300 habitatges, un hotel, i un camp de golf en una superfície de 125 hectàrees, a tocar del riu i just davant d’Amposta. A finals del 2016, l’Ajuntament de l’Aldea va contactar amb la Generalitat i amb la junta de compensació per reactivar la urbanització i per acabar els serveis, abans de poder atorgar les llicències de primera ocupació.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>