AMPOSTA

El govern d’Amposta vol construir un pàrquing a la zona de l’Hospital


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

28/11/2017

L’equip de govern d’Esquerra Amposta projecta un pàrquing en superfície i regulat a la zona de l’Hospital Comarcal. Aquest s’ubicaria a l’illa ubicada entre els carrers Escoles, Cervantes, Roda i Diana, a tocar de serveis com l’Hospital però també el Museu de les Terres de l’Ebre o el Centre d’Art lo Pati. El ple de l’Ajuntament va aprovar aquest dilluns una modificació del POUM que contempla l’ús de l’illa com a aparcament. La proposta es va aprovar amb el vot favorable del grup d’Esquerra Amposta, l’abstenció de la regidor no adscrita Rosita Pertegaz, i el vot en contra del regidor German Ciscar i els grups del PSC i CiU. La portaveu de CiU, Isabel Ferré, considera que l’actuació suposa un cost elevat pel nombre de places que s’acabaran creant.

El govern municipal ha fet una proposta de 210.000 euros per a l’adquisició de la finca, on una promotora hi havia de construir pisos. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha defensat que és tracta d’una actuació amb visió estratègica i més econòmica que destruir el parc que hi ha davant de l’Hospital Comarcal com es plantejava en anteriors mandats.

D’altra banda es van aprovar les dues mocions del PSC que demanaven l’arranjament de la plaça Lluís Companys i sol·licitar un ajut a l’ACA per substituir les canonades d’aigua en alta i fer un dipòsit nou al Poble Nou. El portaveu del PSC, Francesc Miró, va mostrar la seva sorpresa per l’abstenció de CiU en aquest últim punt.

També es va votar favorablement la proposta del regidor de Plataforma per Catalunya, German Ciscar, que sol·licitava l’increment de la plantilla de la Policia Local en funció de la proposta de l’inspector.

El ple de dilluns al vespre també va designar Amadea Ferreres com a Defensora de la Ciutadania amb els vots a favor de la regidora no adscrita i de CiU i l’abstenció del PSC i el regidor German Ciscar.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>