TORTOSA

El futbol 7 aleví es dóna cita a Tortosa amb la Danone Nations Cup 2018


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

04/01/2018

La renovada gespa de l'estadi Josep Otero de Tortosa acollirà aquest diumenge una de les quatre fases de la Danone Nations Cup 2018, que forma part del torneig MIC, la Copa Internacional del Mediterrani. Seran un total de 16 equips de futbol base aleví de les Terres de l'Ebre: la Rapitenca, l'Ametlla de Mar, l'Amposta, l'Olímpic Móra d'Ebre, el Remolins-Bítem, l'Aldeana, el Jesús Catalònia i el Tortosa que jugaran amb equips del Camp de Tarragona com el Reus o el Nàstic de Tarragona entre altres, un total de 14 partits. El promotor d'aquesta activitat, Juanjo Rovira, ha explicat la filosofia del torneig, que busca apropar la competició a tot tipus de ciutats.

Per al regidor d'esports de Tortosa, Joaquim del Pino, és un honor celebrar aquesta competició en unes instal·lacions recentment renovades, a banda destaca l'impacte econòmic de l'activitat durant el cap de setmana a la ciutat.

Des de l'organització també s'ha anunciat una de les novetats d'aquesta competició, i és que l'equip guanyador de la segona fase, tindrà una plaça gratuïta per participar en la categoria Aleví de futbol 7 del MicFootball 2018. Els equips, tots de categoria aleví, podran ser mixtes i jugaran en format futbol 7 des de les 9 del matí fins passades les 19 hores d'aquest diumenge 7 de gener.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>