ULLDECONA

El faldut Marc Balaguer, subcampió mundial de gelateria


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | ULLDECONA

30/01/2018

Una setmana després d’haver-se proclamat subcampió del món de Gelateria, el faldut Marc Balaguer, aprofita per descansar al seu poble durant uns dies. Allà tothom el coneix i qualsevol moment és bo per felicitar-lo.

L’equip espanyol de gelateria, format per cinc membres, va quedar en segona posició per darrere de França amb un plat salat amb gelat, una escultura de gel i una figura de sucre. Balaguer es va encarregar d’aquestes dues parts.

Balaguer es va preparar per a aquest moment tot un any. De fet va aprendre a esculpir el gel expressament per al concurs. En tres hores va haver d’elaborar tota la seva part. S’ho jugava tot.

Balaguer, que és el director d’Escribà Academy, té clar que el futur li portarà nous projectes. La clau és treballar. Ara per ara, descansar uns dies, reemprendre la vida laboral i agrair als seus i a la gent del poble el recolzament constant.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>